O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Ovo će biti glavna atrakcija u BG - kvadrat 250 EUR
16. April 2018. godine
Više od 600 izlagača iz 27 zemalja predstaviće, u sedam hala Beogradskog sajma i na otvorenom prostoru, kompletnu ponudu iz svih oblasti građevinske delatnosti.
Oni će se predstaviti na 44. Međunarodnom sajmu gradjevinarstva, SEEBBE, koji će biti održan od 18. do 21. aprila ove godine.

Najveća atrakcija manifestacije biće bager koji pleše. Bagerov ples posetioci mogu da odgledaju svakog dana u 11, 13, 15 i 17 časova, navodi se u saopštenju Beogradskog sajma.

Najatraktivniji eksponati biće montažne kuće, od kojih su neke izrađene po najsavremenijim ekološkim standardima, po cenama koje se kreću od 250 evra po kvadratu pa naviše.

Bogat izlagački program čine: u hali 1 profili za stolariju, vrata i prozori, okovi i bravarija za stolariju kao i prateća galanterija. U hali 1A predstaviće se proizvođači opreme za uređenje enterijera, eksterijera i osvetljenja.

U hali 2A ponuda proizvođača opeke i crepa i krovnih pokrivača. Hala 2B nudi izbor svih vrsta materijala za gradnju, betonske proizvode, uređaje za klimatizaciju i grejanje, kao i veliki izbor alata za industriju građevinskog materijala. U hali 2C predviđen je kupatilski program i sanitarije, kao i nove tehnologije uštede električne energije i tople vode u ovom segmentu.

Hidro, zvučna i termo izolacija, materijali za završne radove, boje, lakovi, mešavine, mašine i molerski alati smešteni su u hali 3A.

Izlagački program u hali 4 sadrži konstrukcije panela i profila, podne i zidne obloge, mašine za industriju građevinskih materijala i veliki izbor kapija i ograda.

Obimna ponuda najvećih eksponata na manifestaciji - bagera, viljuškara, utovarivača, građevinske mehanizacije, od ove godine je zbog velikog interesovanja proširena i na halu 5.

Za sve ove proizvode posetioci imaju mogućnost da iskoriste ekskluzivne sajamske pogodnosti za kupovinu uz pet do 30 odsto popusta.

Radno vreme je svakog dana od 10 do 19 h, a 21. aprila od 10-17 časova.

Izvor: B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti