O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
NBA Ol-star: Dončić nije starter, Jokić čeka poziv trenera
25. Januar 2019. godine
Navijači, mediji i igrači izabrali su deset startera za ovogodišnji NBA Ol-star vikend u Šarlotu.
Među starterima se nije našao naš centar Nikola Jokić koji će šansu da se nađe na prestižnom vikendu tražiti kod trenera.

Jokić je bio sedmi po glasovima navijača za igrače Zapadne konferencije, dok su ga novinari i igrači rangirali kao petog, pa je ukupno bio šesti.

Zvanični sajt NBA lige svrstao je Jokića uz Rasela Vestbruka i Entonija Dejvisa među "favorite" za potencijalne rezerve Zapada, dok su na Istoku to Bredli Bil, Ben Simons i Kajl Lauri.

Gubitnici ovog sistema izbora su bili Luka Dončić, Derik Rouz i Dvejn Vejd koji su prema glasovima navijačima imali mesto startera, ali su zbog glasova igrača i novinara ostali bez njih.

Najviše glasova po konferencijama su dobili Lebron Džejms i Janis Adetokumbo, pa će oni da biraju startere svojih ekipa.

Starteri Istok: Janis Adetokumbo (Milvoki), Kemba Voker (Šarlot), Kajri Irving (Boston), Kavaj Lenard (Toronto), Džoel Embid (Filadelfija)

Starteri Zapad: Lebron Džejms (L.A. Lejkers), Stef Kari (Golden Stejt), Džejms Harden (Hjuston), Kevin Durent (Golden Stejt), Pol Džordž (Oklahoma Siti):

Džejms je izabran 15. put na Ol-star, više od njega učešća imaju samo Karim Abdul-Džabar 19 i Kobi Brajan 18.

Lebron i Janis će sastave svojih ekipa borati 7. februara, a Ol-star meč je 17. u Šarlotu. Startere prvi bira Džejms, a rezerve Adetokumbo.

Izvor: B92
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti