O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Ebart u trci za Diskobolos
20. Decembar 2011. godine
Ebart je ušao u uži izbor kandidata za dodelu priznanja Diskobolos, koja će se održati tokom ceremonije u „Starom dvoru“ 20. decembra 2011. godine.
U 17 godina dugoj tradiciji Diskobolos dodeljuje JISA (Jedinstveni informatički savez Srbije) kao međunarodno priznanje za poslovnu primenu ICT - informacionih i komunikacionih tehnologija. Dobitnici priznanja su uspešne i istaknute kompanije i institucije, koje u svom radu primenjuju najsavremenija poslovna rešenja zasnovana na ICT.
Žiri sastavljen od predsedavajućih iz ICT asocijacija Evrope, Evropske privredne komore i mnogih ICT eksperata, izvršiće izbor i proglasiti pobednike po kategorijama. U konkurenciji od 128 kompanija, Ebart je izabran kao jedan od kandidata za dodelu nagrade u kategoriji „Usluge“.

Od osnivanja 2000. godine, Medijski arhiv Ebart je među pionirima na polju monitoringa medija i dokumentovanja i pouzdan partner najvećim domaćim i stranim preduzećima koja posluju na našem tržištu. Servisi medijskog klipinga, arhiviranja i analiza neophodan su alat za brz i lak pristup informacijama i osnov za strateško planiranje, donošenje odluka i upravljanje komunikacijom. Ebart nastoji da uz kreativan i inovativan pristup ide u korak sa potrebama i zahtevima klijenata i saradnika, postavlja standarde u oblasti medijskog izveštavanja i analiza i s ponosom gradi medijski arhiv, jedinstven u čitavom regionu.

Takođe, u želji da podrži i ohrabri istraživački rad, Ebart aktivno radi na dokumentovanju, indeksiranju i klasifikaciji svih informacija koje se na dnevnom nivou objavljuju u medijima, uz dugoročni cilj da on-line arhiv postane prepoznatljiv kulturni resurs, prisutan i korišćen ne samo u javnim bibliotekama, kulturnim, obrazovnim i naučnim institucijama, nego i kao deo opšteg informatičkog standarda koji će biti dostupan velikom broju individualnih korisnika.

Medijski arhiv sadrži preko dva miliona članaka i oko 300.000 video priloga dostupnih na www.arhiv.rs, a koriste ga novinske kuće i naučne ustanove u zemlji i svetu, među kojima je i Kongresna biblioteka u Vašingtonu.
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti