O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Diskusija: Ebart vs. Google
25. Oktobar 2011. godine
Beograd, 25. oktobar 2011 – Medijski arhiv Ebart odmeriće snage sa divom pretrage Google-om u petak, 28. oktobra 2011. u 12 h u Centru za kulturnu dekontaminaciju (Birčaninova 21), tokom pratećeg programa 56. Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu. Ulaz je slobodan.
O mogućnostima primene ovog medijskog resursa u istraživačkom novinarstvu i nauci govoriće Danica Vučenić, novinarka Radio-televizije Vojvodine, Vigor Majić, direktor Istraživačke stanice Petnica I Vesna Jovanović PR Narodne biblioteke Srbije, a posetioci će moći da steknu uvid u obim informacija koje Arhiv pruža iz oblasti politike, kulture, društva, ekonomije i zabave i njegovim prednostima u odnosu na različite oblike pretraga tekstova.

„Arhiv koji smo vredno gradili u proteklih devet godina predstavlja zbirku jasno strukturisanog medijskog sadržaja i vredan alat za sve one koji žele da razumeju zašto je Srbija danas to što jeste“, kaže Velimir Ćurgus Kazimir, direktor Ebarta i moderator debate.

Ebartov Medijski arhiv sadrži preko dva miliona članaka i oko 300.000 video priloga dostupnih na www.arhiv.rs, a koriste ga novinske kuće i naučne ustanove u zemlji i svetu, među kojima je i Kongresna biblioteka u Vašingtonu.
Naslov
18. Maj 2022. godine
Arhiva vesti