O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Mediji: Evo ko je stopirao vojne vežbe Srbije i čime nam je ...
10. Septembar 2020. godine
IZVOR: BETA /// Foto: EPA-EFE Philipp Guelland/Ilustracija
GLEDAĆEMO SNIMAK SA VEŠTAKOM
24. Septembar 2019. godine
Večernje novosti
PORODICA STANIKE GLIGORIJEVIĆ, KOJA JE POGINULA NA NAPLATNOJ RAMPI KOD DOLJEVCA KADA je predsednik Vučić stigao, rekao je da želi da priča sa mojom decom, pa smo sve troje razgovarali. Kazao je da možemo da pogledamo snimak nesreće u tužilaštvu u Beogradu, ali da to ne preporučuje mojoj deci, jer je prizor stravičan. Ovo je za "Novosti" ispričao Velimir Gligorijević, suprug Stanike Gligorijević iz Debelice kod Knjaževca, koja je nastradala u saobraćajnoj nesrećni na naplatnoj rampi u Doljevcu kada se auto "Koridora Srbije", u kojem je bio Zoran Babić, zakucao u vozilo u kojem je bila nesrećna žena. On dodaje da je to prva poseta nekog zvaničnika njihovoj porodici nakon stravičnog udesa, ali i da im je to ulilo nadu da će pravda biti zadovoljena: - Niko nas pre toga nije posetio, pa ni Babić. Ohrabrio nas je Vučićev dolazak, jer znamo da naš slučaj nije zaboravljen. Uzdamo se u sudstvo i institucije i nadamo se da će pravda biti zadovoljena. Deca su ostala bez majke, stariji sin Milutin se vratio sa studija matematike u Nišu u selo da pomaže meni i mlađem bratu oko poljoprivrede, jer više nismo imali para za fakultet. Sadimo i prodajemo paprike, sir, sve što možemo i koliko možemo da bismo se prehranili i platili dažbine. Velimirovi sinovi Milutin (25) i Aleksandar (20) kažu da žele da vide snimak udesa: - Želeli bismo da to učinimo u prisustvu nekog veštaka. Sada nemamo vremena da odemo u Beograd, ali kada budu prošle obaveze oko paprika, otići ćemo zajedno da pogledamo - rekao je za "Novosti" Aleksandar, koga je, kako kaže, iznenadila predsednikova poseta. Kaže nam da se Vučić raspitivao kako žive. Hteo je da vidi imanje, pokazali smo mu krave i guske i usput mu pričali kako brat i ja delimo poslove - priča nam Aleksandar dok se priprema da sa bratom i ocem krene da prodaje papriku.

Antrfile:

MIRJANA SE OPORAVLJA

PORED Stanike, u autu u kome je stradala, kobnog dana bili su i njena sestra Mirjana i zet Srđan Aleksić, koji su tada zadobili teške povrede.
Ja sam 50 dana ležala u bolnici. Prognoze lekara su bile da neću preživeti, slomljena su mi bila rebra, pocepana plućna maramica, a evo pre neki dan su mi rekli da mi je oštećeno i oko i uho - kaže Mirjana.Autor: J. Ć.
Pada odluka o školama i vrtićima?
23. Novembar 2020. godine
Arhiva vesti